Google Tuki Suomi  +358-823711365
 

Google puhelinnumero Suomi


Kuinka pysäyttää Google-hälytykset?

 

 

Ei ole väliä kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja kuinka paljon käytät verkkoa, luultavasti tiedät jo Google tai käytät sitä säännöllisesti useisiin tarkoituksiin. Se oli vain hakukone, kun se ensimmäisen kerran keksittiin. Näin ei kuitenkaan enää ole.

 

Google on vuosien saatossa tullut monikansallinen yritys teknologia- ja ohjelmistoteollisuudessa saavutettujen edistysaskeleiden ansiosta. Tästä syystä sinun tulee muistaa saada lisätietoja siitä Google-tukitiimin avulla mahdollisimman pian.

 

Jos opit hyödyntämään sen lukuisia ominaisuuksia vastaavasti, voit hoitaa minkä tahansa tehtävän tai työskennellä menestyksekkäästi lyhyessä ajassa. Google tarjoaa myös alustan eri yrityksille ja organisaatioille, joilla he voivat esitellä palveluitaan, tuotteitaan, työkalujaan jne.

 

Ei vain sitä, vaan voit myös käyttää tämän ohjelmiston apua, jos haluat käynnistää sinun tai yrityksesi tekemän sovelluksen.

 

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun yrität ladata ja käyttää tätä hakukonetta? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa. Mutta onko se tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei.

 

Tämä johtuu siitä, että näinä aikoina yksi parhaista asioista, joita voit tehdä, on ottaa yhteyttä Google tekniseen tukeen mahdollisimman pian. Nämä ovat koulutettuja henkilöitä, jotka voivat tarjota sinulle erilaisia ​​vinkkejä, ratkaisuja, ehdotuksia ja neuvoja parantaaksesi kokemustasi laajalla marginaalilla.

 

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat lopettaa Google-hälytysominaisuuden. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

 

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google-sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun löydät itsesi kotisivulta, napauta profiilikuvakuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa
  3. Asetusluettelo avautuu näytölle, napauta Asetukset-välilehteä
  4. Näkyviin tulee toinen joukko vaihtoehtoja, valitse siitä Ilmoitukset-ominaisuus
  5. Kun uusi luettelo avautuu näytölle, löydät välilehden kaikkien Google-ilmoitusten kytkemiseksi päälle ja pois. Käytä sitä vastaavasti

 

Jos et ymmärrä jotakin tässä blogissa annetuista vaiheista, soita Google Tuki Suomi milloin sinulle sopii.

 

Alkuperäinen Lähde