Google Tuki Suomi  +358-823711365
 

Google Suomi Yhteystiedot


Kuinka nollata Google-salasana?

 

Useimmat ihmiset planeetalla nykyään ovat kuulleet Googlesta ja sen vaikutusvallasta. Se on yksi suosituimmista monikansallisista organisaatioista tällä hetkellä ja voi tarjota sinulle monenlaisia ​​mukavuuksia. Google seikkailee useilla tekniikan aloilla tarjotakseen käyttäjilleen tehokkaita työkaluja ja palveluita.

 

Siitä lähtien, kun se esiteltiin maailmalle, tämän yrityksen merkitys on kasvanut niin paljon, että nykyään kaikissa laitteissa on sisäänrakennettu Google-ohjelmisto. Tästä syystä sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, miten se toimii ja kuinka se voi auttaa sinua Google tuki tiimin ohjauksessa heti, kun sinulla on aikaa.

 

Yksi tämän sovelluksen parhaista osista on, että siinä on käyttäjäystävällinen ja tehokas käyttöliittymä, jota voit muokata mieltymystesi ja vaatimusten mukaan. Ei vain sitä, vaan voit myös käyttää sen palveluita tiedon etsimiseen, soittamiseen, sähköpostiosoitteiden luomiseen, viestien vaihtamiseen jne. ilman vaikeuksia.

 

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität ladata ja määrittää monikäyttöisen sovelluksen, kuten Google, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

 

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luopua tarpeistasi? Ei. Tämä johtuu siitä, että Google tekninen tuki tiimi voi ratkaista ongelmasi muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

 

Muuta kuin tämä, on muutamia ohjeita, jotka sinun tulee pitää mielessä, jos haluat nollata Google-salasanasi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

 

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google ohjelmisto ja kirjautua sisään profiiliisi
  2. Kun löydät itsesi sovelluksen kotisivulta, siirry Profiili-ikkunaan
  3. Sinulle tarjotaan luettelo vaihtoehdoista, napauta kohtaamasi Asetukset-ruutua ja valitse sitten Kirjautuminen Googleen
  4. Napauta Salasana-välilehteä uusista vaihtoehdoista näytölläsi
  5. Kirjoita nykyinen salasanasi, sitten uusi ja valitse sitten Vaihda salasana

 

Soita Google tuki suomi numeroon, jos et noudata tässä blogissa annettuja ohjeita.

 

alkuperäinen lähde

 

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka ottaa Googlen tumma tila käyttöön?