Google Tuki Suomi  +358-823711365
 

Google Asiakaspalvelu Suomi


Kuinka muuttaa Google Pay -nimeä?

 

Onko sinulla kannettavaa tietokonetta, älypuhelinta tai tietokonetta, jota käytät säännöllisesti useisiin tarkoituksiin ja toimintoihin? Jos vastauksesi on kyllä, tiedät jo, että jos et varusta laitteitasi kaikkein oleellisimmilla sovelluksilla, on sinulle melko haastavaa saavuttaa parhaat tulokset.

 

Siksi sinun tulee muistaa ladata Google-niminen sovellus laitteen ostamisen jälkeen. Se on monikansallinen teknologiayritys, joka pystyy tarjoamaan sinulle lukuisia palveluita ja tiloja. Tästä syystä sinun tulee muistaa selvittää, miten se toimii Google tuki numeron avulla mahdollisimman pian.

 

Vaikka on olemassa useita muita monikansallisia yrityksiä, tämä on luotettavin ja luotettavin, koska se kiinnittää huomiota asiakkaidensa tarpeisiin. Sen palveluiden avulla voit lähettää tekstiviestejä, järjestää kokouksia, suoratoistaa videoita, luoda sähköpostiosoitteita jne. ilman lisähaasteita.

 

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, sinun on silti erittäin vaikea asentaa ja selvittää, kuinka Google-nimisen huippuyrityksen tarjoamat lukuisat tilat määritetään.

 

Mutta tarkoittaako se, että et voi saavuttaa parhaita tuloksia kuten kaikki muut? Ei. Tämä johtuu siitä, että Google tekninen tuki tiimi voi ratkaista ongelmasi muutamassa minuutissa. Jos selität hämmennyksesi heille onnistuneesti, he ottavat sinuun nopeasti yhteyttä asianmukaisilla vinkeillä ja ratkaisuilla.

 

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos olet valmis vaihtamaan Google Pay -nimesi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

 

1.    Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google Pay -sovellus tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
2.    Kun olet kirjautunut profiiliisi, napauta profiilikuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa
3.    Edessäsi avautuu luettelo vaihtoehdoista, valitse Asetukset-välilehti ja paina sitten Henkilökohtaiset tiedot -painiketta.
4.    Siirry seuraavalta sivulta Perustiedot-ikkunaan ja napauta sitten Muokkaa-painiketta Nimi-ruudun vieressä
5.    Muuta sitä mieltymystesi mukaan ja tallenna muutokset

 

Voit soiaa Google tuki Suomi numeroon, jos et ymmärtänyt mitään  yllä olevista vaiheista.

 

Alkuperäinen lähde

 

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka nollata Google-salasana?