Google Tuki Suomi  +358-823711365
 

Google tuki yhteystiedot


Kuinka poistaa Google automaattinen täydennys käytöstä?
 

Haluatko elää planeetalla, jossa jokainen tehtävä hoidetaan tekniikan ja internetin avulla? Jos vastauksesi on kyllä, tiedät jo, että ohjelmistot, verkkosivustot ja sosiaalisen median alustat ovat tärkeimmät näkökohdat, joihin sinun on keskityttävä. Nykyään on saatavilla erilaisia sovelluksia, mutta Google on suosituin ja luotettavin.


Se on monikansallinen teknologiayritys, joka aloitti matkansa hakukoneena. Tämä yritys sai kuitenkin suosionsa avulla mahdollisuuden investoida myös muille teknologian alueille. Tästä syystä sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja tästä ohjelmistosta ja sen toiminnoista Google tuki tiimin avulla aina kun voit.


Yksi tärkeimmistä syistä, miksi tämä sovellus on suosittu nykyään, on se, että sitä on helppo käyttää ja navigoida. Kaikki nämä näkökohdat tarjoavat sinulle parhaat mahdollisuudet ja vähentävät ongelmia merkittävästi.


Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa huippuluokan hakukonealustan, kuten Google, ja rekisteröityä siihen tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, kuinka voit varmistaa, että teet kaiken oikein.


Tällaisina aikoina sinun tulee keskustella Google teknisen tuki tiimin kanssa ja pyytää heitä tarjoamaan vinkkejä. Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten heihin voit luottaa vaivattomasti.


Sen lisäksi voit poistaa Google automaattisen täydennyksen käytöstä noudattamalla muutamia ohjeita. He ovat:


1.    Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google ohjelmisto valitsemassasi järjestelmässä
2.    Kun pääikkuna avautuu, valitse profiilikuvan kuvake näytön oikeasta yläkulmasta ja napauta sitten Asetukset-välilehteä
3.    Paina heti edessäsi olevasta vaihtoehtoluettelosta Yleiset-painiketta
4.    Löydät seuraavalta sivulta vaihtoehdon nimeltä Autocomplete Settings, avaa se
5.    Sammuta ominaisuus asianmukaisesti ja tallenna muutokset nnen kuin poistut ikkunasta


Voit soittaa Google asiakaspalvelun Suomi numeroon, jos sinulla on lisäkysymyksiä.


Alkuperäinen lähde 


Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka sammuttaa Google Assistant?