Google Tuki Suomi  +358-823711365
 

Google Asiakaspalvelunumero Suomi


Kuinka ottaa Google Play Protect käyttöön?

 

Jos yrität ladata ohjelmistosovellusta, joka pystyy tarjoamaan monenlaisia palveluita, sinun tulee oppia lisää Googlesta mahdollisimman pian. Se on eräänlainen teknologiaorganisaatio, joka esiteltiin maailmalle ensimmäisen kerran hakukoneena. Kuitenkin merkittävän menestyksensä ansiosta tämä yritys on kehittynyt monikansalliseksi teknologiayritykseksi vuosien varrella.

 

Voit käyttää sen palveluita luodaksesi sähköpostiosoitteita, ottaa yhteyttä ihmisiin ympäri maailmaa, pitää kokouksia, mainostaa brändiäsi, osallistua tunneille, katsella videoita, ladata valokuvia jne. laajalla marginaalilla. Tästä syystä sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä ohjelmisto voi parantaa asioitasi Google tuki tiimin avulla mahdollisimman pian.

 

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun pitäisi valita tämä sovellus, on se, että siinä on huippuluokan turvajärjestelmä, joka pystyy suojaamaan sinua kaikenlaisilta teknisiltä uhilta.

 

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, sinun on silti erittäin vaikea selvittää, kuinka asentaa ja määrittää sovelluksen useat ominaisuudet, jos tämä on ensimmäinen kerta. Tarkoittaako tämä kuitenkin sitä, että sinun on luovuttava tarpeistasi? Ei.

 

Tämä johtuu siitä, että Google tekninen tuki tiimi voi auttaa ponnistelujesi aikana ilman vaikeuksia. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

 

Sen lisäksi sinun tulee noudattaa muutamia ohjeita, jos haluat ottaa Google Play Protectin käyttöön. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

 

1.    Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google Play -sovellus valitsemassasi järjestelmässä
2.    Kun olet suorittanut kirjautumisvaiheen, napauta profiilikuvakuvaketta, joka löytyy näytön oikeasta yläkulmasta
3.    Napauta seuraavasta sinulle tarjottujen vaihtoehtojen luettelosta Play Protect -asetukset -ruutua
4.    Löydät vaihtoehdon nimeltä Scan Apps With Play Protect, ota se käyttöön
5.    Tallenna muutokset ja poistu ikkunasta

 

Soita Google Suomi tuki numeroon, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai huolenaiheita.

 

Alkuperäinen lähde

 

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka ottaa Google Discover käyttöön?