Google Tuki Suomi  +358-823711365
 

Google suomi yhteystiedot


Kuinka poistaa Google-sijainnin jakaminen käytöstä?

 

Haluatko olla sopiva osa maailmaa, jossa jokainen ihminen on vakavasti riippuvainen tekniikasta ja internetistä? Jos vastauksesi on kyllä, sinun on heti selvitettävä, kuinka investoida sopiviin ohjelmistoihin, kuten Google.

 

Se on eräänlainen monikansallinen organisaatio, joka harjoittelee lukuisia teknologia-alueita tarjotakseen sinulle parhaat mahdollisuudet. Vaikka tämän yrityksen suosituin sovellus on hakukone, voit myös käyttää sen palveluita sähköpostiosoitteiden luomiseen, videopuheluihin, brändisi mainostamiseen, ihmisiin jne. vaivattomasti.

 

Tästä syystä sinun tulee pitää mielessä, että saat mahdollisimman pian lisätietoja siitä, kuinka tämä ohjelmisto voi parantaa kokemustasi Google tuki tiimin avulla. Yksi parhaista osista tämän yrityksen ominaisuuksien hyödyntämisessä on, että sillä on huomattavasti helppokäyttöinen ja vaihdettava käyttöliittymä, joten voit täyttää vaatimukset helposti.

 

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa Googlen kaltaisen suositun ja halutun teknologiayrityksen ja rekisteröityä siihen, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, kuinka voit varmistaa, että teet kaiken oikein.

 

Tällaisina aikoina parasta, mitä voit tehdä, on puhua Google teknisen tuki tiimin kanssa, koska he voivat tarjota sinulle paljon vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja. Ne ovat käytettävissä koko päivän, joten voit soittaa heille milloin tahansa.

 

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Google-sijainnin jakamisen käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

 

1.    Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google Maps -käyttöliittymä haluamallasi laitteella
2.    Kirjautumisen jälkeen löydät itsesi pääikkunasta, napauta profiilikuvakuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa
3.    Valitse sinulle tarjottujen vaihtoehtojen luettelosta Sijainnin jakamistyökalu
4.    Paina Uusi jako -painiketta seuraavalla näytölle avautuvalla sivulla
5.    Aseta aika, seuraa näytön ohjeita ja tallenna muutokset

 

Voit soittaa Google asiakaspalvelun Suomi numeroon, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai huolenaiheita.

 

Alkuperäinen lähde

 

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka peruuttaa Google Play -tilaus?