Google Tuki Suomi  +358-823711365
 

Google asiakaspalvelu Suomi


Kuinka ottaa Google SafeSearch käyttöön?

 

Jos olet henkilö, joka on merkittävästi riippuvainen tekniikasta ja internetistä, tiedät jo, että nämä kaksi elementtiä tarjoavat meille huomattavan määrän työkaluja. Ne voivat tehdä online-elämästäsi helpompaa ja mukavampaa ja parantaa käyttökokemustasi asianmukaisesti.

 

Sinun on kuitenkin investoitava sopiviin ohjelmistoihin, kuten Googlee, mahdollisimman pian. Se on eräänlainen monikansallinen teknologiayritys, jonka avulla voit huolehtia useista tarpeistasi.

 

Sen palveluiden avulla voit etsiä tietoja, ottaa yhteyttä ihmisiin, ladata asiakirjoja, kirjautua muihin sovelluksiin jne. ilman lisäongelmia. Tästä syystä sinun tulee muistaa saada lisätietoja tämän alustan ja sen ominaisuuksien toiminnasta Google tuki tiimin avulla välittömästi.

 

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää luotettava monikäyttöinen ohjelmisto, kuten Google, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

 

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Google tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua tarpeen mukaan. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia ja keskustella live-chatissa heidän kanssaan.

 

Voit ottaa Google SafeSearchin käyttöön muutamalla muulla tavalla. He ovat:

 

1.Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google ohjelmisto älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
2.Kun pääikkuna ilmestyy eteesi, napauta profiilikuvakuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa
3.Näyttöön tulee ponnahdusikkuna, napauta Asetukset-ruutua välittömästi
4.Siirry SafeSearch-ikkunaan seuraavasta sinulle tarjottujen vaihtoehtojen luettelosta
5.Ota ominaisuus käyttöön seuraavalta sivulta ja poistu sitten sivulta

 

Soita Google asiakaspalvelun Suomi numeroon, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai huolenaiheita.

 

Alkuperäinen lähde

 

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka poistaa Google automaattinen täydennys käytöstä?